Om Studio Zacks

 

Studio Zacks ägs och drivs av Serpendi AB org.nr. 556367-2137 och är ett registrerat varumärke. Studio Zacks bedriver affärsverksamhet med fokus på hår i skönhetsbranschen med ägande av Serpendi AB. Studio Zacks har funnits sedan 1987 och har sedan dess bedrivit verksamhet i olika stadsdelar i Luleå. I dagsläget finns vi på Hummergatan 3A i Luleå där vi fortfarande utökar vår verksamhet med dels webbhandel men också den lokala handeln. Våra tidigare affärslokaler som du säkerligen har besökt har funnits på Bergviken (Barrgatan), Bergströmska Gården (Rådstugatan), Centrum (Hermelinsgatan), Skutviken (Gammelstadsvägen) och nu på Hummergatan med anledning av att vi dels behövde större lokaler, men också med anledning av service för våra kunders behov av parkeringsplatser. Välkommen till Norrlands största salong.

 

Om Serpendi AB

Serpendi AB är ett aktiebolag som har ägande av våra varumärken Studio Zacks och Hemmafrisoren.se och har sitt säte i Luleå.

För att kontakta Serpendi AB, vänligen skicka din förfrågan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller besök serpendi.se om din fråga är företagsorienterad. Vid andra ärenden kan du använda kontaktformuläret här på sidan.

Gilla oss på facebook